Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μαμαδομαγειρέψαμε με τις ΔΕΛΤΑ moms!

Φέτος με τη Λένα, είχαμε το πιο γλυκό ξεκίνημα στην εορταστική περίοδο. Όπως ξέρετε, στο Πολυανόσπιτο η σχέση μας με τη ζαχαροπλαστική είναι σχέση πάθους. Συχνά πυκνά χωνόμαστε με τα πιτσιρίκια στην κουζίνα και φτιάχνουμε διάφορα όμορφα περνώντας έτσι την ώρα μας δημιουργικά, κάνοντας πράγματα μαζί και φυσικά διασκεδάζοντας! Μας αρέσει να φτιάχνουμε γλυκά για μας, για δωράκια για κεράσματα και γενικά είναι από τις αγαπημένες μας ασχολίες. 

Όταν λοιπόν είδα ότι η ομάδα των ΔΕΛΤΑ moms διοργανώνει τα πρώτα "Μαμαδομαγειρέματα" δήλωσα αμέσως συμμετοχή στο μίνι διαγωνισμό που έκαναν στη σελίδα τους στο facebook. Όσοι μας ξέρετε μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό της Λένας όταν της είπα ότι κληρωθήκαμε και θα πηγαίναμε να μαγειρέψουμε μαζί με άλλα παιδάκια και μαμάδες και ότι θα είχαμε και μια "δασκάλα ζαχαροπλαστικής" η οποία (προς μεγάλη χαρά δική μου βεβαίως βεβαίως) δεν ήταν άλλη από την Αθηνά Πάνου, γνωστή και ως SugarBuzz.
























Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις της Bosch και μεταφερθήκαμε από και προς το μετρό με λεωφορειάκι της εταιρείας οπότε είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από πριν με κάποια παιδάκια και μαμάδες. Μπαίνοντας μέσα στο χώρο, εκτός από το γλυκό χαμόγελο των υπευθύνων και της Αθηνάς, μας υποδέχτηκαν οι μίνι πάγκοι εργασίας που μας ξετρέλαναν και τις δύο και η μυρωδιά του ζεστού καφέ και των χρωματιστών μπισκότων. 

Αφού λοιπόν φορέσαμε σκούφους και ποδιές:


πήραμε θέσεις και ξεκινήσαμε πρώτα με διακόσμηση μπισκότων με ζαχαρόγλασο και χρωματιστές τρούφες: 






















Μετά σειρά είχαν τα cupcakes που με τις κατάλληλες οδηγίες από τη "δασκάλα" μας, μεταμορφώθηκαν σε ταρανδάκια και μίνι λιβάδια: 

























Για μας τις μαμάδες είχαν φροντίσει να υπάρχει και βιβλίο συνταγών με περιθώριο για σημειώσεις στο τέλος κι έτσι κατάφερα να σημειώσω και 2-3 tips που μας έδωσε η Αθηνά. Τελειώνοντας, πακετάραμε τις δημιουργίες μας σε όμορφα κουτιά και φύγαμε ενθουσιασμένες. 



















Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε μια συνολική γεύση της εμπειρίας μας σε αυτό εδώ το ωραίο βιντεάκι που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας: 


Επειδή λοιπόν περάσαμε τόσο ωραία όλοι, απ' ότι είδα τα Μαμαδομαγειρέματα συνεχίζουν και σας συστήνω ανεπιφύλακτα αν τα πετύχετε να μη χάσετε την ευκαιρία! Στα συν της εκδήλωσης το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου διαφημιστικό χαρακτήρα και δεν γινόταν καθόλου προώθηση προϊόντων. Ήταν όλα πολύ φροντισμένα με σκοπό μαμάδες και παιδάκια να περάσουν όμορφα και δημιουργικά. Ευχαριστούμε ΔΕΛΤΑ Moms!!! Εμείς σίγουρα θα σας παρακολουθούμε και θα σας κάνουμε παρέα και στις μελλοντικές σας διοργανώσεις. 


3 σχόλια:

  1. Τι όμορφα ρε συ!!! Εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε λόγω ηλικίας!!! Ελπίζω να το ξανακάνουν του χρόνου!!! Καλά η μικρή σου είναι θεά!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήταν εξαιρετικά, περάσαμε σούπερ!!! Πιστεύω ότι θα το καθιερώσουν κάποιες φορές το χρόνο και θα έχει και το Μελιτάκι την ευκαιρία να μαμαδομαγειρέψει :) :) :)

      Διαγραφή
  2. Ημασταν κι εμείς εκεί αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή