Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Καλωσόρισες 2013!

Ας μην επαναλαμβανόμαστε, η χρονιά δεν έκλεισε καλά κι η φετινή παραμονή Πρωτοχρονιάς σετάκι με ψαρόσουπα, μαύρα και θλίψη δεν ήταν η καλύτερη.... Παρόλα αυτά, αλλάξαμε χρόνο όλοι μαζί και βρήκαμε μικροχαρές, όπως το βράδυ μετά την αλλαγή που γυρίσαμε σπίτι με τα παιδιά κοιμισμένα να τσακώνονται για το ποιος θα κοιμηθεί πάνω στη δόλια μάνα:

Καλωσόρισες 2013!
Ή ανήμερα, που φάγαμε όλοι μαζί το μεσημέρι και γιορτάσαμε τον καλό μου, κόψαμε την πίττα μας και τα παιδιά μαζί με το Βασίλη σπάσανε το ρόδι μας χίλια μικρά κομματάκια και το θεώρησα πολύ καλό σημάδι για το σπίτι μας και τη χρονιά που έρχεται!!! Βοήθησε σίγουρα επίσης το γεγονός ότι την πρώτη βδομάδα του χρόνου είχαμε άδεια και ευχαριστηθήκαμε ο ένας τον άλλον (καλέ πόσο καιρό είχαμε να πάμε οι δύο μας για καφέ?!?!), ο καθένας τον εαυτό του και οι δύο μαζί τα παιδάκια μας. Έτσι μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε αρκετά αισιόδοξα και με πολύ καλή ψυχολογία. 

Επιπλέον, τηρήσαμε την παράδοση πια της παρέας μας - "Αλκοολικά μίτινγκ Πέμπτης" και κόψαμε την πίττα μας (από τα χεράκια μου βεβαίως βεβαίως) με τσιπουράκι, κουβεντούλα και κέφι. Το όνομα η παρέα μας το πήρε από την προ παιδιών (για εμάς) και προ μετανάστευσης (για 2-3 από την παρέα) εποχή, που κάθε Πέμπτη μαζευόμαστε, πίναμε και κάναμε την ψυχοθεραπεία μας. 

Η πίττα μας απ' τα χεράκια μου
Αλκοολικά Μίτινγκ Πέμπτης 2013

Το ένα από τα 2 νικητήρια κομμάτια
& η κάρτα που κόπηκε επίσης στη μέση
 
Το ότι ακόμη και φέτος καταφέρνουμε όσοι έχουμε μείνει Αθήνα να βρισκόμαστε που και που αλλά και το ότι καταφέραμε την περίοδο των γιορτών να μαζέψουμε και τις ξενιτεμένες και να κόψουμε και την "αλκοολική" μας πίττα μου θύμισε πόσο τυχερή είμαι που έχω ανθρώπους σαν αυτούς και σαν μερικούς ακόμη στη ζωή μου και με βοήθησε να ξεκινήσω τη χρονιά μου αισιόδοξα! Άλλωστε το 13, χρόνια τώρα είναι ο αριθμός μου, επομένως και το 2013 θέλει δε θέλει θα είναι η χρονιά μου!!!!

Δε θα σας πω τα New Year's Resolutions μου, θα σας πω μόνο ότι είναι μόνο ένα - δύο στοιχήματα με τον εαυτό μου και ότι αν τα καταφέρω έστω και στο μισό, τότε πραγματικά θα έχω καταφέρει να έχω μια καλή χρονιά. Να είμαστε όλοι καλά :-) 

Κ Α Λ Η    Χ Ρ Ο Ν Ι Α    ! ! ! 

3 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που βρίσκεις τα καλά σημάδια στη νέα χρονιά! Με την οικογένεια σου αλλά και τους φίλους σας μαζί θα ξεπεράσετε σιγά σιγά τα κακά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.
    Πολλά φιλιά και θετική ενέργεια σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο. Θετική στάση και βουρ για το 2013! Τι ωραία ιδέα τα Αλκοολικά μίτινγκ Πέμπτης! Ήμουν σίγουρη ότι ήταν ιδέα Π.Π. εποχή. χα χα χα. Και πόσο σούπερ που καταφέρατε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τους δυο σας και να απολαύσετε καφεδάκι χωρίς να φεύγει το μάτι δεξιά-αριστερά μη χαθεί κανά παιδί:)
    Σας εύχομαι μια υπέροχη χρονιά που θα σας γεμίσει χαρά, γέλιο και ευτυχισμένες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή