Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Crafting weekend IΙ - Η ζούγκλα του Προκόπη

Κοντεύει να κλείσει χρόνος από τη μετακόμιση και -επιτέλους- πριν τις καλοκαιρινές διακοπές βάλαμε και τις κουρτίνες στο δωμάτιο του Προκόπη και ολοκληρώθηκε το project ώστε με χαρά να μπορώ να σας το παρουσιάσω, όπως έκανα και για το δωμάτιο της Λένας στο Crafting Weekend I - Το γοργονοδωμάτιο της Λένας

Το δωμάτιο πριν, στη φάση του
ξεκαθαρίσματος προ ανακαίνισης
Το δωμάτιο αυτό, προ μετακόμισης ήταν το δωμάτιο των γονιών του Βασίλη και επειδή είναι και η μεγαλύτερη του σπιτιού θέλαμε να είναι παιδικό, σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα :) Αφού λοιπόν η Λένα διάλεξε μόνη της το παλιό δωμάτιο του μπαμπά της, αυτό έμεινε για τον Προκόπη. Έμενε μόνο να διαλέξουμε το θέμα της διακόσμησης και η αγαπημένη μου σούπερ μαμά να το φανταστεί έτοιμο, ώστε να το υλοποιήσουμε μετά κατά την προσφιλή μας συνήθεια όλοι μαζί. Μια κολώνα που υπάρχει στη γωνία ανάμεσα στις δύο μπαλκονόπορτες και το πόσο φωτεινό είναι το δωμάτιο, μας έδωσε την ιδέα για τη ζούγκλα!!! 

Η όλη διακόσμηση βασίστηκε σε ένα δέντρο που ζωγραφίσαμε χρησιμοποιώντας την κολώνα για κορμό και στους τοίχους που βάφτηκαν ένα πολύ ανοιχτό πράσινο και απλώσαμε τα κλαδιά του:
Το δέντρο μας που μόνο του φαντάζει λίγο στοιχειωμένο
Στη συνέχεια, προμηθευτήκαμε από το Cosy Corner μια σειρά αυτοκόλλητα βινυλλίου με θέμα ζούγκλα (έχει ποικιλία σε τιμές και μεγέθη και είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση) και με τη βοήθεια της Λένας φυσικά που διάλεγε τη θέση των ζώων τα βάλαμε γύρω γύρω στο δωμάτιο. Μεταφέραμε επίσης ότι είχαμε σε λούτρινο ζώο της ζούγκλας και ό,τι αξεσουάρ από την αγαπημένη μας σειρά Rainforest της Fischer Price είχαμε και μερικούς μήνες μετά επιτέλους βάλαμε και κουρτίνες:






Έτσι τώρα όπως λέει και η Λένα: "Όταν θέλουμε να παίξουμε τις γοργόνες και τους γοργόνους πάμε στο θαλασσινό δωμάτιό μου κι όταν θέλουμε να είμαστε ο Ταρζάν κι η Τζέιν πάμε στη ζούγκλα του Πλοκόπη" 

Υ.Γ. Μη νομίζετε ότι η δική μας κρεβατοκάμαρα είναι ουδέτερη ζώνη, θα ακολουθήσει και part III στο ποστ.


2 σχόλια:

  1. Και τα 2 δωμάτιο είναι όμορφα. Φανερώνουν πολύ αγάπη και προσωπική δουλειά από τα χεράκια της μαμάς. Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία και η ζούγκλα του μικρού Ταρζανάκου! Ότι πρέπει για παιχνίδι, καλά λέει το Λενάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή