Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Το πλοίο θα σαλπάρει.... - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Έφτασε η ώρα να σας χαιρετήσω κι εγώ. Από αύριο και για δυο βδομάδες, θα γοργονιάζω με τον καλό μου και τα μικρά εδώ: 


Επίσης και αφού κατάφερα (πιστεύω) να οργανώσω τις λίστες μου και το σπίτι για το χειμώνα και ξεπέρασα τη μίνι κρίση άγχους που έπαθα χθες το απόγευμα σε σχέση με τη δουλειά, ευθαρσώς σας δηλώνω: ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!!

Το daily plan από αύριο και μέχρι τουλάχιστον τις 27/08 σκοπεύω να περιλαμβάνει μόνο: θάλασσα, ήλιο, παιχνίδια με τα μικρά, το γοργονόσπιτο που φτιάχνουμε με τη Λένα και τη μαμά μου, τα πρώτα βήματα και τα πρώτα δόντια του Προκόπη, μερικά καλά βιβλία, ποτάκια με τον καλό μου στη βεράντα, επισκέψεις από καλούς φίλους και έναν οικογενειακό Δεκαπενταύγουστο.

Η χρονιά μπροστά μας (γιατί εγώ πάντα με Σεπτέμβρηδες μετράω τις χρονιές) προβλέπεται δύσκολη και θα χρειαστώ όλες τις στιγμές, τις εικόνες και τα συναισθήματα που θα κλείσω καλά μέσα μου τις επόμενες μέρες.

Εις το επανιδείν λοιπόν με ένα (τι άλλο?) γοργονοτραγουδάκι

Υ.Γ. Αφιερωμένη και η θέα από τη βεράντα μας με την αφεντιά μου κάποια χρόνια μικρότερη:





6 σχόλια:

  1. καλές διακοπές!!! να γεμίσετε μπαταρίες, να παίξετε, να ξεκουραστείτε, να κολυμπήσετε πολύ και να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περάσεις υπέροχα γλυκειά μου!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι... τέτοιες ονειρεμένες παραλίες θα μας ταξιδέψουν μέχρι να βουτήξουμε τα ποδαράκια στη θάλασσα! Σ' ευχαριστώ που ήρθες στο πάρτυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ με ταξίδεψες. τι ωραίες φωτογραφίες!! Χαίρομαι που σε βρήκα, δεν σε είχα πετύχει ξανά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς βρεθήκαμε λοιπόν και να τα λέμε από δω και πέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή