Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ε ναι λοιπόν, 34!


Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου περιμένω πάντα με ενθουσιασμό τα γενέθλια μου! Θέλω χαμό τη μέρα εκείνη, ευχές απο παντού, κόσμο, τούρτα, πυροτεχνήματα, όλο το πακέτο! Όλοι οι κοντινοί μου άνθρωποι το ξέρουν και πάντα είναι το γεγονός του μήνα για όλους μας. Ε τώρα που έχω δικό μου blog θα αφήσω τέτοιο γεγονός να περάσει έτσι;

Έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες στιγμές: το πάρτυ στη δευτέρα λυκείου που ακόμη συζητάμε, τον αδερφό μου που στην τρίτη λυκείου έβαλε το πρωί στο σχολικό την κασέτα που εγω τριών χρόνων τραγουδάω για να μου ευχηθεί, τα γενέθλια των 18 στου Ψυρρή που απηυδισμένοι οι μουσικοί απο την παραγγελιά "Σε βλέπω στο ποτήρι μου" απάντησαν στην Ειρήνη "κι εγω"... Ένα τρελό πάρτυ στη Σουίτα πάλι στου Ψυρρή, μια βραδιά στη Στοά, ένα διπλό πάρτυ στο Barfly, μια βραδιά με μύδια και μπυρα και τους πολύ κολλητούς στο Αβαλον, μια τούρτα με μονόπετρο στην καφετέρια του αεροδρομίου επιστρέφοντας απο Μόναχο, αλλά και γενέθλια στην εστία στο Portsmouth με μπουγατσα αντί για τούρτα. Μέχρι και στη γραμματεία του Χειρουργικού στο Hilton έχει σβήσει κεράκια η χάρη μου αφού τα γενέθλια μου ήταν στη μέση του Συνεδρίου!

Και φυσικά όλα τα οικογενειακά γενέθλια που κρατάνε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Απο τα παιδικά μου πάρτυ με του φοβερούς μπουφέδες της μαμάς μου απο τα βιβλία της Βέφας και τις σούπερ τούρτες, την οικογενειακή εκδρομή που τους έτρεχα όλους (και τους κουμπάρους και κολλητούς των γονιών μου) στα Γρεβενά, μέχρι τα καθιερωμένα πλέον Κυριακάτικα διπλά γενέθλια (με τον αδερφό μου έχουμε δυο μέρες διαφορά) στην ταβέρνα δίπλα στο μαγαζί. Αυτό το τελευταίο το συνεχίζουμε ανελλιπώς κάθε χρόνο μόνο που γίνεται πια σπίτι απο τότε που κλείσαμε το μαγαζί. Γονείς, η γιαγιά και η θεία μας, νονοί, κουμπάροι, όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι που μεγάλωσα κι ακόμη μεγαλώνω μαζί τους!!!

Και φυσικά τα πρώτα μου γενέθλια ως μαμά με τη Λένα να βάζει τα δαχτυλάκια της στην τούρτα και να φυσάει μαζί μου το κερί, με τον Προκοπή τέσσερις πια στο καινούριο μας σπίτι και πέρσι με το Γιώργη να μας κοιτάει καλά καλά εφτά μηνών μωράκι :-) Και τα καλύτερα έρχονται.... 

Σας αφήνω τώρα, έχω και τούρτα να φτιάξω για το βράδυ και φαγητά και να στολισω και το σπίτι! Ε, και ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ λοιπόν!!!!!

24 σχόλια:

  1. τα καλυτερα ερχονται Μαριαλενα μου!! Να ειναι μονο χαρουμενες στιγμες και να αφηνουν ομορφες αναμνησεις!! χρονια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας την ανάρτηση νόμιζα ότι την είχα γράψει εγώ!!!!! Αγαπώ γιορτές και τζέρτζελα....αλλά τα γενέθλια έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!
    Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τα παιδικά - εφηβικά μου πάρτι αλλά και από αυτά που ακολούθησαν μετά!!! Παντρεμένη, με κοιλίτσα 6 μηνών, με μπεμπάκι αγκαλιά...και έπεται συνέχεια!! Και πάντα μα πάντα θέλω να τα γιορτάζω!!!
    Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και υπέροχες αναμνήσεις!

    Σε φιλώ
    Έλενα

    www.mylittlekatana.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα αν δεν το "μπουμπουνισεις" πως θα το καταλάβεις;;; Χαχαχχαχα ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
  3. Χρονια σου πολλά και καλά και απο εδώ! να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κι απο δω! Είπαμε όσο πιο πολλές ευχές τόσο καλύτερα :)

      Διαγραφή
  4. Διάβασα το ποστ και πήρα μια χαρά! Χρόνια Πολλά Φανταστικά και Τρελιάρικα! Με τα παιδάκια σου, τη φαμίλια ολόκληρη, με ταξίδια όμορφα, με μουσικές φοβερές, με ότι σε κάνει χαρούμενη! Τα φιλιά μου αγαπημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπημένη! Με αν δεν έχουμε λίγη τρέλλα πως θα γίνει;;; Ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  5. Χρόνια σου πολλά λοιπόν! Να τα γιορτάζεις πάντα όπως ονειρεύεσαι. Και είπαμε: να κρατήσεις πάντα ζωντανό το παιδί μέσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα εκατοστησεις και να περνάς πάντα όμορφα με την οικογένεια σου και τους φίλους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρεται και αυτή. Καλά να περάσετε σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια σου πολλά και καλά! Κι εγώ τα γενέθλιά μου τα γιορτάζω και θα τα γιορτάζω με τιμή και δόξα, όσο κι αν συσσωρεύονται τα κεράκια στην τούρτα. Να είμαστε καλά να μεγαλώνουμε!

    Να περάσεις υπέροχα στα 34α γενέθλια λοιπόν και να μας ανεβάσεις φωτογραφίες της τούρτας σου!

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ και τις δυο τούρτες θα σας δείξω μην ανησυχείς καθόλου! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

      Διαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!! 34 και σε περνάω λιιιιγάκι! Αν και εγώ τα τελευταία χρόνια ζορίζομαι λιγάκι και κάπως μου κάθονται, καταλαβαίνω απόλυτα την αίσθηση του εορτασμού!!! Θα μείνω φυσικά και στο θέμα του Portsmouth!!! To είχαμε ξανασυζητήσει ή όχι;;; Κι εγώ εκεί έκανα το μάστερ μου 2002 με 2003; Πες μου ότι ήμασταν και την ίδια χρονιά να τρελαθώ, χαχα! Οπως και να χει σου στέλνω μεγάλο φιλί και να ξέρεις ότι σε πάω πολύ!! Χρόνια πολλά και στον αδερφό μου που θα γενεθλιάσει σε ΄δυο μέρες!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ όχι δεν το έχουμε ξαναπεί, κι εσύ εκεί; Όχι ο Βασιλης ηταν εκεί 1999-2001 όποτε για λίγο δε συναντηθήκαμε! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, η αγάπη είναι αμοιβαία!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ε, χρόνια πολλά λοιπόν, Mαριαλένα !!!! Να μας ζήσεις! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύχρονη, γελαστή, χαρούμενη, γερή και δημιουργική!
    Και να τα γιορτάζεις με την ίδια χαρά πάντα.. όχι μόνο στα 34, αλλά και στα 104!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχου μωρέεεε τι γλυκιά ανάρτηση!!! Αγαπάμε γενέθλια φυσικά και εννοείται χαμός, τούρτα, απειλητικά πολλά κεριά κτλ!!! Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημενα Μαριαλεννα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια σου πολλά και καλά κι ευτυχισμένα!! να είχα και κανένα κομφετί τώρα θα στο πετούσα να κάνω λίγο αταξία στο μπλογκ σου :) να περάσεις καλά, και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς σε βρήκα Μαριλένα! Χρόνια σου πολλά με υγεία και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή