Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η Πολυάννα σε νέες περιπέτειες - MarMaLena: turning the page


Με το παρακάτω ποστ, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο blog του νέου eshop μου MarMaLena, μαζί με το μήνα, γύρισε και μια σελίδα για μένα και φυσικά δε γινόταν να μην το μοιραστώ κι εδώ! Από μικρή που με θυμάμαι να "βοηθάω στο μαγαζί του μπαμπά μου, με οραματιζόμουν μεγάλη να κρατάω το μαγαζί μαζί του, όπως έκανε κι εκείνος άλλωστε με τον παππού μου. Όλο μου το έξτρα εφηβικό χαρτζιλίκι αλλά και κάτι "σπασμένα" του ΟΤΕ όταν ο καλός μου ήταν στο Portsmouth, προέρχονταν από τη δουλειά μου εκεί. Όταν λόγω κρίσης το μαγαζί μας έκλεισε, στεναχωρήθηκα πολύ θεωρώντας ότι έκλεινε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου πριν καν το ανοίξω καλά καλά για μένα. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα τομέα που λάτρεψα, παντρεύτηκα, ήρθαν τα παιδιά και η ιδέα του δικού μου μαγαζιού μπήκε στο ράφι.
Κοίτα τώρα όμως να δεις τι γίνεται! Πριν δυο χρόνια ανακάλυψα και αγάπησα το πάτσγουορκ και τον πολύχρωμο κόσμο του. Όταν έκλεισε το πολυαγαπημένο ftiaxto eshop και συζητώντας με φίλες που μοιραζόμαστε τα ίδια hobby διαπίστωσα ότι όλες είχαμε την απορία πού θα βρίσκαμε online όλη τη γκάμα υλικών και εργαλείων για το αγαπημένο μας hobby. Σιγά σιγά, η ιδέα είχε αρχίσει να διαμορφώνεται στο μυαλό μου. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε φυσικά όταν αφού σταμάτησα τη δουλειά κι έφερα το σπίτι μου σε ένα λογαριασμό και την οικογένειά μου σε μια ισορροπία, κάτι έλειπε! Μια δουλειά δική μου, που να έχει σχέση με κάτι δημιουργικό που αγαπώ πολύ, που να μπορώ να ρυθμίζω το χρόνο και κυρίως το χώρο μου. Βλέπετε εδώ στη MarMaLena έχω και executive assistant τα πρωινά: 

Έχω ονειρευτεί ότι η MarMaLena μου εκτός από μαγαζί, θα είναι κι ένα site, blog όπως θέλετε πείτε το, που θα βοηθήσει περισσότερο κόσμο να γνωρίσει και να μαγευτεί από το πάτσγουορκ, πού θα δείχνει και θα προωθεί νέες τεχνικές και εργαλεία, που θα σταθεί δίπλα στον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ και θα τον βοηθήσει να γίνει ευρύτερα γνωστός, που θα κάνει τη ζωή των απανταχού quilters ευκολότερη. Αρχίζω σιγά σιγά με σκέτα προϊόντα αλλά το νου σας γιατί έρχονται πολλά ωραία και πρωτότυπα! Και για όσους νομίζετε (γιατί στην πραγματικότητα όλοι μπορούν) ότι δεν τα καταφέρνετε, σύντομα θα έχω και μια συλλογή με έτοιμες δημιουργίες που θα μπορείτε να παραγγείλετε, γιατί όπως και να το κάνουμε once a crafter always a crafter και είναι χαρά μου να φτιάχνω πράγματα!!! Fingers crossed και βουτιά με το κεφάλι:
Και ξαφνικά.....Marmalena!
Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, δεν το λες και ξαφνικά. Έχοντας μεγαλώσει σε μαγαζί και κουβαλώντας το μικρόβιο της πώλησης και της επαφής με τον πελάτη από "κούνια" που λέμε, μάλλον η 
MarMaLena μου είναι φυσική κατάληξη. Καλωσορίσατε λοιπόν! Μπορείτε να δείτε λίγο περισσότερα πράγματα για μένα εδώ
Και τι θα κάνεις τώρα εδώ εσύ αναρωτιέστε ε? Ιδού λοιπόν, το mission statement του μικρού μου μαγαζιού για να ξέρετε κι εσείς, να φρεσκάρω και τη θητεία μου στις οικονομικές σπουδές εγώ: 
Σκοπός της ύπαρξης αυτού του μαγαζιού είναι να σας εφοδιάζει όπου κι αν βρίσκεστε άμεσα και οικονομικά με τα βασικά εργαλεία και βοηθητικά υλικά για τις δημιουργίες σας αλλά και επιπλέον να σας ενημερώνουμε για κάθε είδους gadget και τάση στο patchwork & το quilting. 
Πέρα από την πώληση όμως, μιας και η ίδια αγαπώ το patchwork, μέσα από το blog του μαγαζιού θα σας δίνω ιδέες για νέες δημιουργίες, θα σας συστήνω νέα υλικά και θα σας προτείνω εφαρμογές τους στο patchwork. Βλέπετε εκτός από πελάτες, φιλοδοξώ σιγά σιγά να γίνουμε και μια παρέα, όσοι δεν είμαστε ήδη, μιας και εμείς οι Παπλωματούδες έχουμε κάνει μια πολύ ωραία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και που χωράει πολλούς ακόμη)
Καθώς είμαι στην αρχή, κάθε σχόλιό σας για τη δομή ή τις πληροφορίες που υπάρχουν στο eshop είναι ευπρόσδεκτο και θα με βοηθήσει πολύ! Μπορείτε να περιηγηθείτε στα προϊόντα μας πατώντας εδώ
Καλή μου αρχή και καλά σας ψώνια!
Μαριαλένα

17 σχόλια:

  1. Μπράβο μπράβο μπράβο! Καλοτάξιδο το μαγαζάκι σας! Λίγο έριξα μια ματιά κι έχεις τόσα πράγματα!!! Καλές πωλήσεις και καλές δημιουργίες εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βερού! Ήθελα να έχει όλα όσα κι εγώ θα έψαχνα σε ένα τέτοιο μαγαζί οπότε ακόμη έχω να βάλω αρκετά!!!! Φιλιά και σύντομα θα πιούμε καφέ για επιχειρηματικές συμβουλές να ξέρεις!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή Μαριαλένα!!Θέλω πολύ να μπω στο σύλλογο Πάτσγουορκ!!Πρώτα όμως πρέπει να προμηθευτώ μια καλή ραπτομηχανή!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Εύη μου! Ένα θα σου πω, πριν ενάμιση χρόνο δεν είχα καν κάτσει μπροστά σε μηχανή! Τώρα πετάω και ειλικρινά δεν έχω αφιερώσει άπειρες ώρες. Όσο για τη μηχανή να ξέρεις ότι και του Lidl είναι πάρα πολύ καλή για αρχή και όχι μόνο, αλλά αν θέλεις να πάρεις μια λίγο καλύτερη με περισσότερες λειτουργίες και για περισσότερα χρόνια, τότε από την επόμενη εβδομάδα τσέκαρε τη Συλλογή Ραπτομηχανές που θα προσθέσω στο eshop :P (Να ευλογήσω λίγο και τα γένια μου ε?!?!?)

      Διαγραφή
  3. τα συγχαρητήρια μου!! όχι μόνο για το eshop αλλά για την όρεξη σου και για τη τόλμη σου!!!!!!!!!!!
    εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!
    Έχω σκεφτεί κι εγώ για ραπτομηχανές κτλ αλλά δεν υπάρχει χρόνος... κάποια στιγμή όμως ίσως να μπορέσω!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τα καλύτερα λοιπόν!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το έχεις στο μυαλό σου σίγουρα κάποια στιγμή θα το καταφέρεις να ασχοληθείς κιόλας είμαι σίγουρη!!! Ευχαριστώ για τις ευχές!

      Διαγραφή
  4. Σε θαύμασα και σε καμάρωσα! Μαμά με τρία παιδιά και δουλειά δική της από το σπίτι (το τελευταίο από μόνο του είναι μεγάλο μανίκι). Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, να έχεις πολλές επιτυχίες γιατί μας χρειάζονται τέτοια παραδείγματα που θα τα καμαρώνουμε και θα τα έχουμε σαν πρότυπο για να αντλούμε κουράγιο και έμπνευση. Αν σε συμπαθούσα 5 φορές, τώρα σε αγαπάω 105. Κάθε επιτυχία και να απολαύσεις το ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ κοκκινίζω καλέ!!! Ευχαριστώ πολύ και αγάπη ολούθε!!! Μακάρι να πάει καλά, το ξεκινάω με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη :) :) :)

      Διαγραφή
  5. Καλή αρχή,καλή συνέχεια και καλή δύναμη χρυσοχέρα μανούλα..Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κορίτσι όμορφο! Καλή αρχή καλές δουλειές και λέω λίγα γιατί πάω να περιηγηθώ!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κάλη μου, ελπίζω να ευχαριστηθείς τη βόλτα σου στο μαγαζάκι μου!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια! Καλή αρχή και κάθε επιτυχία για το νέο σου μαγαζί! Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο!!! Πολύ ωραία ιδέα! Να είναι καλοτάξιδο!!! Καλά αποτελείς φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για εμάς! Πότε προλαβαίνεις εεε? Συγχαρητήρια για την τόλμη, την όρεξη και το όραμα! Εύχομαι το καινούριο σου ξεκίνημα να σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα και το ταξίδι σου να είναι αντάξιο των προσδοκιών σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ πολύ! Ξεκινάω με πολλή χαρά κι ενθουσιασμό!!! Όσο για το χρόνο, δεν τον βρίσκω τον δημιουργώ, τι σόι crafter είμαι άλλωστε χαχαχαχαχαχα!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Μαριαλένα μου χαίρομαι που σε βρίσκω και εδώ!!!!Καλοτάξιδο το μαγαζάκι σου σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο ορεξάτη και ενθουσιώδης σε ότι κι αν κάνεις!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή